Forsiden

AGS IT-partner har 30 ansatte, med avdeling i Åsane. To av de ansatte er bosatt i Nordhordland, noe som gjør det enkelt å gi god support til lokale bedrifter.


Som medlem i Nordhordland Næringslag har du nå muligheten til å benytte deg av følgende tilbud:

Gratis service- og sikkerhetssjekk

  • Hacking og løsepengevirus er et økende problem for norske SMB-bedrifter, og kan bli svært kostbart. Ved å sikre bedriften kan dere unngå å bli rammet.
  • En teknisk konsulent kommer på befaring til dere og foretar en sikkerhetsvurdering av bedriftens nettverk, brannmur, PC-er og mobiltelefoner.
  • Dere får en skriftlig tilbakemelding med anbefalinger om eventuelle oppgraderinger og tiltak som bør gjennomføres for å sikre bedriften.

Rabatt på konsulenttimer

  • 15 % rabatt på våre timepriser (teknisk konsulent) ved et eventuelt samarbeid.

Gavekort ved bestilling av fiberlinje

  • Gavekort på kr 1.500,-* ved nybestilling av Internett Fiber fra og med 60 Mbps til bedriften. Vi er Telenor- og BKK-partner og sikrer at dere får de aller beste vilkårene.
  • Har bedriften fiber fra før? Prisene går stadig nedover. Vi sørger for lavest mulig pris.
    * Gavekortet kan brukes ved kjøp av Mobil- / IT-utstyr via AGS. Vi har mer enn 80.000 varelinjer i vårt sortiment.

Våre tjenester 

  • Totalleverandør av mobil- og IT-løsninger for SMB / Prisbelønnet Microsoft Gold Partner med 6.500 brukere i nettskyen / Sertifisert Telenor- og Telia-partner / Software som avdekker sikkerhetstrusler gjennom skanning av nettverk, brannmur, PC-er og mobiltelefoner / Antivirus / Microsoft 365 / Spisskompetanse på Microsoft SharePoint, Teams og Dynamics 365 / Alt av IT- og mobilutstyr / Leasing / Installasjon av nye PC-er, skjermer og møteromsløsninger / Rådgivning og support.

 

Kontakt:
Kristian Bjerknes, Daglig leder AGS IT-partner Vest
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Mobil: 456 32 856
Glasskaret 1B, 5106 Øvre Ervik / ags.no

 

Last ned tilbudet her